Älykotiratkaisuilla mukavuutta, turvallisuutta ja energiatehokkuutta

Image

Automaattinen ulko-ovi

YKSINKERTAINEN JA ELEGANTTI RATKAISU
Älyovi yhdistää tyylikkään muotoilun, huipputeknologian ja älykkäät toiminnot.
Ovi tarjoaa etäohjauksen, turvakamerat, ja lukitusmekanismit, jotka tekevät arjesta helpompaa ja turvallisempaa.
Valmistettu kestävistä materiaaleista, se kestää sääolosuhteita ja on ympäristöystävällinen. Schüco älyovi on täydellinen valinta moderniin kotiin tai yritykseen, joka arvostaa laatua ja innovaatiota.
Image

Ikkuna- ja liukuoviautomaatio

MUKAVUUTTA NAPIN PAINALLUKSELLA
Schücon älykäs automaatio tuo käyttömukavuutta ja turvallisuutta kotiisi tai yritykseesi. Helppokäyttöinen ja luotettava järjestelmä mahdollistaa ikkunoiden ja liukuovien etäohjauksen älylaitteilla, parantaen energiatehokkuutta ja mukavuutta.
Schüco automaatio on suunniteltu kestämään aikaa ja tarjoaa huoletonta käyttökokemusta. Valitse älykäs automaatio, valitse Schüco.
Image

Älykäs ilmanvaihto

RAIKASTA ENERGIATEHOKKUUTTA
Schücon edistyksellinen teknologia varmistaa raikkaan ja terveellisen sisäilman helposti ohjattavalla ja energiatehokkaalla ilmanvaihdolla. Älykkäät anturit ja etäohjaus tekevät ilmanvaihdosta vaivatonta ja älykästä. Schüco järjestelmä takaa parhaan mahdollisen sisäilman laadun, samalla säästäen energiaa ja ympäristöä. Valitse terveys ja mukavuus älyykkän ilmanvaihdon ansiosta.

ÄLYKÄSTÄ KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISYYTTÄ

Anna älyn tulla osaksi taloasi. Älykotiratkaisumme tekevät arkipäivistä helpompaa, mukavampaa ja tehokkaampaa, suojaten samalla terveyttä, kotia ja omaisuutta.
Älyratkaisuilla on myös merkittävä rooli kiinteistön arvon nousussa ja säilyttämisessä pitkällä tähtäimellä.

Astu tähän päivään