Pirkanmaan Alumiinirakenne Oy

Meidän historiassamme on jotain ainutlaatuista ja myönnämme ylpeyttä juuri siitä mitä olimme jo silloin ja tänäkin päivänä.

Oli vuosi 2007 kun yrityksemme sai alkunsa, ei perittynä, ei ostettuna, vaan tyhjästä aloitettuna.
Oli kolme pientä lasta ja toimitilana toimi pihassa oleva navettamme, jonka olimme naimisiin mennessämme vuonna 1999 ostaneet vain 21 vuotiaina. Navetta oli muutostöillä saatettu vastaamaan tuotantotiloja, joissa yristoiminta sai alkunsa.

Alkujaan oli selvää, että meillä ainoa kilpailuvaltti isoja toimijoita vastaan on LAATU ja LUVATUISSA ASIOISSA pysyminen, olimmehan kuitenkin pieni käsityöyritys. Koneet hankittiin uusina ja laadukkaina, jotta työnjälki ei ainakaan näistä jäisi kiinni. Kiitos vanhempien osallitumisella laina ja takausneuvotteluihin, tämä oli mahdollista.

Alkuun valmistimme taloyhtiölle rappukäytävän ovia ja pienempiä julkisivuja, tilauksia tuli mukavasti ja täten saimme palkattua ensimmäisen ulkopuolisen työntekijän. Sitten kuitenkin kävi niin, että tilathan kävi pieneksi ja oli mietittävä uutta.

Oli uuden hallin rakentamisen aika, päätimme, että teemme poikkeuksellisen toimitilat, jossa meille kaikilla on mukava työskennellä ja valoa tulvii ikkunoista sisään 800 neliötä kaunista ja siistiä tuotantoa samassa maaseudun pihapiirissä, vain 30km Tampereelta. Asiakkaat ovat meillä viikottaisia vierailijoita, sillä pihapiiristä löytyy kaikki nykyaikaiset ratkaisut älyjärjestelmistä aina mekaanisiin, niin, että juuri sinä pääset niitä käsin koskettamaan ja käyttämään.

Niistä pienistä lapsista on kasvanut vuosien saatossa tekeviä nuoria aikuisia, joista yhdessä teemme työtä tyttäremme Hildan sekä esikoisemme Leevin kanssa, keskimmäisen Oliverin matkatessa kohti omia unelmiaan lentäen mantereelta toiselle. Tämä on meidän rakas perheyritys, josta olemme äärettömän ylpeitä ja haluamme tarjota teille vain parasta. Unohtamatta työllistävää vaikutusta, joten yhdessä olemme ME!

Tänä päivänä me saamme arvostusta ok-talo puolella vahvana tekijänä älykoti ratkaisuissa, liukuovi kokonaisuuksiissa ja isoista lasiseinistä. Lisäksi suomen suurimmat rakennusliikkeet vaativinine kohteineen ovat saaneeet vuosien saatossa luottamuksemme. Kiitos teille kaikille!

Pääasia on säilynyt, yrittäjä Marko tekee edelleen kaikkea mitä alkuperäisestikkin suunnittelee, piirtää, laskee, valmistaa ja asentaa. Uskomme, että juurikin tämä vahvuus on luonut sen huikean kasvun yrityksellemme, koska tiedämme mistä puhumme ja mitä teemme!

Kiitos luottamuksestanne, Tervetuloa meille!

Terveisin Perhe Lauhamo
Marko, Jenni, Leevi, Oliver ja Hilda